🚚NEMOKAMAI EUROPA UŽSAKYMAI > 150 €

GERIAUSIAI PRIEDAI DĖL JŪSŲ MOTOCIKLAS

🚚NEMOKAMAI ITALIJA UŽSAKYMAI > 50 €

BMW R 1250 GS Adventure atsisveikina

La BMW R 1250 GS Adventure dice addio - Endurrad

Paolo Migliori |

BMW R 1250 GS nuotykis: emocingas atsisveikinimas

BMW R 1250 GS Adventure leisis į atsisveikinimo turą kaip Ultimate Edition, bet dar ne Vokietijoje.

Naujasis BMW R 1300 GS buvo parduodamas rinkoje nuo 2023 m. lapkričio mėn., tačiau BMW dar nepristatė BMW R 1250 GS Adventure įpėdinio. Todėl „Adventure“ variantas išlieka prieinamas 1250 versijoje. Tačiau panašu, kad jo pabaiga yra arti, kaip rodo R 1250 GS Adventure Ultimate Edition. Naujasis R 1300 GS Adventure, kuris galėtų vadintis R 1400 GS, kartu su kitais R 1300 serijos modeliais, turėtų pasirodyti 2024–2025 m.

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition 2024 m

Nuo 2024 m. vasario 10 d. „BMW Motorrad“ Nyderlanduose ir Belgijoje pristatys „R 1250 GS Adventure Ultimate Edition“, kurio kiekvienoje šalyje bus 100 vienetų. Olandijoje kaina sieks 32 950 eurų, o Belgijoje – 29 950 eurų su mokesčiais.

Trigubas juodas stilius su visa įranga

BMW R 1250 GS Adventure Ultimate Edition yra pilnai įrengta Triple Black stiliaus versija. Anot BMW Motorrad Netherlands, nepaisant didelės kainos, šis leidimas, palyginti su standartine įranga, sutaupo daugiau nei 2600 eurų. Išsamią įrangą sudaro komforto, kelionių, dinaminiai ir lengvieji paketai, pusiau aktyvi dinaminė ESA važiuoklė, pavarų perjungimo asistentas, šildomos rankenos ir sėdynės, auksu anoduoti ratai su skersiniais stipinais, „Keyless Ride“ sistema, apsaugos nuo vagystės sistema, įvairios apsaugos. , taip pat prie juodų aliuminio lagaminų ir viršutinių lagaminų.

Ribotas 2024 m. leidimas Nyderlandams ir Belgijai

R 1250 GS Adventure Ultimate Edition identifikuojamas kaip ribotas specialus modelis su aukso spalvos emblemomis ir geltonomis dekoratyvinėmis juostelėmis, kurios padidina jo atpažinimo vertę, palyginti su Ultimate Edition, pasiūlytu Italijoje 2023 m. pavasarį. Pastarasis pasižymėjo juodais ratais, sukryžiuotais stipinais ir standartinis Akrapovic duslintuvas.

Ultimate Edition 2023 Italijai

BMW planuoja visame pasaulyje pagaminti 2100 R 1250 GS Adventure Ultimate Edition pavyzdžių. Šis specialus modelis pirmą kartą buvo pristatytas Italijoje 2023 m. pavasarį, taip pat pagrįstas „Triple Black“ variantu ir aprūpintas beveik visomis BMW internetinio konfigūravimo įrenginio parinktimis, įskaitant frezuotus aliuminio komponentus iš „Option Original Accessories -719“ asortimento. Kaina Italijai 2023 metais siekė 26 900 eurų, o tai sutaupė 2 000 eurų, lyginant su standartine komplektacija. Nors BMW dabar siūlo šį specialų modelį keliose Europos šalyse, Vokietijoje jo prekiautojams ir klientams kol kas neprieinama.
Akivaizdu, kad rafinuotam gomuriui Aukščiausios kokybės BMW R1250 GS Adventure priedai galite juos rastiEndurrad .

Išvada

Naujojo BMW R 1300 GS Adventure (arba „R 1400 GS“) dar nėra rinkoje, tačiau R 1250 GS Adventure savo kelionę Europoje jau baigia su Ultimate Edition. Po Italijos, kur jis buvo pristatytas 2023 m. pavasarį, „Ultimate Edition“ bus pristatytas Nyderlanduose ir Belgijoje nuo 2024 m. vasario 10 d., kiekvienai šaliai bus 100 vienetų, remiantis „Triple Black“ versija ir su dideliu kainos pranašumu, palyginti su standartiniu. modelis. Tačiau kol kas jokie paleidimai Vokietijoje neplanuojami.

BMW R 1250 GS Adventure daugelį metų buvo atskaitos taškas nuotykių motociklų pasaulyje. Jam pasitraukus, daugeliui entuziastų kyla klausimas, kokia bus nuotykių motociklų ateitis.Šiame straipsnyje išnagrinėsime, kuo BMW R 1250 GS Adventure buvo toks ypatingas ir ko galime tikėtis ateityje.


Viena iš išskirtinių BMW R 1250 GS Adventure savybių buvo jo universalumas. Šis dviratis, tinkantis ilgoms kelionėms asfaltuotais keliais, taip pat važiuoti nelygioje vietovėje, sugebėjo suderinti geriausius iš abiejų pasaulių. Galingas 1254 cm3 darbinio tūrio dviejų cilindrų bokseris užtikrino išskirtinį sukimo momentą ir sklandų pagreitį, todėl kiekviena kelionė tapo nepamirštama patirtimi. Be to, pažangi pakabos sistema ir tvirta konstrukcija užtikrino stabilumą ir komfortą net pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis.


Tačiau ne tik jos pasirodymas padarė ją išskirtine. Technologinės naujovės suvaidino lemiamą vaidmenį. „BMW R 1250 GS Adventure“ buvo aprūpintas pažangiausiomis funkcijomis, tokiomis kaip „ShiftCam“ transmisijos sistema, kuri optimizavo veikimą esant įvairiems apsisukimų lygiams, ir spalvotas TFT ekranas, kuris aiškiai ir intuityviai pateikė visą vairuotojui reikalingą informaciją. Šios savybės ne tik pagerino vairavimo patirtį, bet ir padidino saugumo lygį.


Atsisveikinimas su BMW R 1250 GS Adventure yra reikšmingas nuotykių motociklų kraštovaizdžio pokytis. Tačiau BMW ir toliau kuria naujoves, kurios žada pakelti kokybę ir našumą į naujus lygius. Nors entuziastams sunku atsisveikinti su tokia ikona kaip BMW R 1250 GS Adventure, ateitis atrodo daug žadanti – horizonte laukia nauji iššūkiai ir galimybės.


Apibendrinant galima pasakyti, kad BMW R 1250 GS Adventure palikimas dar ilgai gyvens motociklų entuziastų širdyse. Jo įtaka nuotykių motociklų pasauliui yra neabejotina, o jo atsisveikinimas žymi eros pabaigą, bet kartu ir naujo etapo, kupino galimybių, pradžią. Sekite naujienas apie tolesnius nuotykių motociklų kraštovaizdžio pokyčius.

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš paskelbiant.