🚚NEMOKAMAI EUROPA UŽSAKYMAI > 150 €

GERIAUSIAI PRIEDAI DĖL JŪSŲ MOTOCIKLAS

🚚NEMOKAMAI ITALIJA UŽSAKYMAI > 50 €

Kokie priedai BMW R 1200 GS? motociklams

Quali accessori per moto BMW R 1200 GS? Endurrad

Paolo Migliori |

Kokie priedai BMW R 1200 GS motociklams?

Kokius priedus pasirinkti  BMW R 1200 GS?

 

Tiesą sakant, ar ką tik įsigijote savo pirmąjį BMW R 1200 GS, bet norite sužinoti, kokie BMW R 1200 GS motociklų priedai? Naudodami tinkamus priedus jūsų vairavimo patirtis gali žymiai pagerėti, taip pat galite padidinti saugumą kelionių metu. Toliau išnagrinėsime kelis priedus, kuriuos galite apsvarstyti savo modeliui. Dar niekada nebuvo taip lengva optimizuoti savo BMW R 1200 GS!

Geras atspirties taškas atnaujinant BMW R 1200 GS yra apsauginiai priedai. Apsaugodami variklį ir kitus svarbius motociklo komponentus, ilgainiui ne tik sutaupysite pinigų, bet ir pailginsite motociklo tarnavimo laiką. Galite apsvarstyti variklio apsaugas, radiatoriaus apsaugas, svirties apsaugas ir kt.

Be to, krepšiai ir bagažas yra būtini, jei mėgstate keliauti didelius atstumus. Yra įvairių variantų – nuo ​​dėklų iki viršutinių lagaminų, kuriuose telpa viskas, ko reikia ilgesnei kelionei. Šie priedai ne tik suteikia papildomos vietos, bet ir padeda išlaikyti jūsų įrangą saugią ir tvarkingą.

Norėdami dar labiau pagerinti vairavimo patirtį, galbūt norėsite apsvarstyti individualias sėdynes ir ergonominius reguliavimus. Patogi sėdynė gali turėti didelį skirtumą ilgose kelionėse, o reguliuojamas vairas gali padėti rasti tobulą važiavimo padėtį. Nepamirškite apie elektroninius priedus, tokius kaip GPS navigacijos sistemos, USB lizdai ir išmaniųjų telefonų laikikliai.

Galiausiai, jūsų BMW išvaizdos pritaikymas yra dar vienas svarbus aspektas daugeliui motociklininkų. Galite pridėti daugybę kosmetikos priedų, nuo lipdukų iki LED lempučių ir net pritaikytų veidrodžių. Šios smulkios detalės gali padaryti jūsų motociklą unikalų.

Turint platų priedų asortimentą, būtina pasirinkti tuos, kurie geriausiai atitiktų jūsų konkrečius poreikius. Atsižvelgdami į aksesuarų kokybę ir tinkamumą, kad pagerintumėte savo vairavimo patirtį, galite užtikrinti, kad jūsų BMW R 1200 GS visada bus aukščiausios kokybės.

 

Kalbėdamas apie savo asmeninę patirtį su motociklu BMW R 1200 GS, norėčiau pabrėžti kai kurių priedų, kurie, mano nuomone, esminiai siekiant pagerinti saugumą ir komfortą važiuojant, svarbą.

 

Vienas iš priedų, kurie man pasirodė ypač naudingi, yra  termiškai susitraukiantys rankenėlių dangteliai . Šios rankenėlių dangteliai Jie pagaminti iš izoliacinių medžiagų ir leidžia išlaikyti rankas šiltas net ir šalčiausiomis dienomis. Be to, jie apsaugo rankenėles nuo susidėvėjimo, atsirandančio dėl atmosferos veiksnių, todėl ilgainiui užtikrina didesnį patvarumą.

 

Kitas priedas, kurį labai rekomenduoju, yra  priekinių žibintų grotelės su spalvotu organiniu stiklu . Šios grotelės ne tik suteikia motociklui estetiškumo, bet ir dar daugiau švyturio apsauga , sumažinant žalą, kurią sukelia akmenys ar šiukšlės kelyje. Spalvotas organinis stiklas taip pat padeda pagerinti priekinio žibinto matomumą, todėl motociklas tampa geriau matomas kitiems eismo dalyviams.

Galiausiai, vienas iš mano mėgstamiausių aksesuarų yra  nuo akinimo apsaugantis skydelis TFT ekranams .Tai skydelis jis specialiai sukurtas BMW R 1200 GS TFT ekranui, mažina atspindžius ir pagerina rodomos informacijos skaitomumą. Tai ypač svarbu važiuojant stiprioje saulės šviesoje, kai dėl atspindžių gali būti sunku perskaityti informaciją ekrane.

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš paskelbiant.