🚚NEMOKAMAI EUROPA UŽSAKYMAI > 150 €

GERIAUSIAI PRIEDAI DĖL JŪSŲ MOTOCIKLAS

🚚NEMOKAMAI ITALIJA UŽSAKYMAI > 50 €

BMW R 1300 GS

BMW R 1300 GS Endurrad

Giuseppe Zappalà |

BMW R 1300 GS pristatymas

Naujasis BMW R1300GS siūlo visiškai naują išvaizdą su patobulinta aukšto lygio technologija. Padidėjęs poslinkis, didesnis sukimo momentas ir mažesnis svoris. Jame yra Telelever ir Paralever EVO, radaras ir prisitaikanti pakaba. Šis motociklas išsiskiria puikiomis savybėmis.

Dizainas

Naujasis BMW R1300GS pasižymi sportiškumu, aptakiomis linijomis ir agresyviu charakteriu. Dėl naujų priekinių žibintų našumas žymiai padidėjo, todėl GS tapo drąsesnis ir žavesnis. Galite rinktis iš keturių versijų, kurių kiekviena pasižymi specifinėmis techninėmis savybėmis. Ateikite ir pamatykite ją gyvai, kad įvertintumėte jos unikalų stilių.

GS  visada ir bet kokiu atveju!

BMW R1300GS yra motociklų inžinerijos brangakmenis, kurio dizainas ištikimas 100 metų BMW GS motociklų tradicijoms. Čia slypi geriausias šiuolaikinių technologijų, tvirtumo ir estetikos derinys su jau dešimtmečius entuziastų vertinamu prekės ženklu. Nesenstanti klasika!

Kas atsitiks su naujuoju BMW GS 1300?

Ikoninis R1250GS jau laimėjo publiką dėl išskirtinės galios ir universalumo pusiausvyros, tačiau naujoji jo versija R1300GS yra dar vienas kokybės šuolis. Įrengtas naujos kartos varikliais, jis yra lengvesnis ir turi daugiau galios nei jo pirmtakas, didesnį sukimo momentą ir didesnį universalumą. Būtinas motociklo mėgėjams.

Tinkinkite jį taip, kaip norite, naudodami BMW konfigūratorių

BMW R1300GS yra puikus pasirinkimas dėl pradinės 20 850 eurų kainos. Tinkinkite jį naudodami BMW Motorrad konfigūratorių: rinkitės iš didžiulio priedų asortimento ir pridėkite išskirtinį šio tvirto turistinio dviračio akcentą.

 

BMW R 1300 GS yra vienas ikoniškiausių Vokietijos gamintojo modelių. Įspūdinga galia, išskirtinis dizainas ir pritaikymas įvairioms vietovėms R 1300 GS yra puikus pasirinkimas motociklų kelionių entuziastams.

 

Šiame straipsnyje išnagrinėsime R 1300 GS technines specifikacijas, jo stipriąsias puses ir jį išbandžiusių motociklininkų nuomones. Pradėkime!

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš paskelbiant.