🚚NEMOKAMAI EUROPA UŽSAKYMAI > 150 €

GERIAUSIAI PRIEDAI DĖL JŪSŲ MOTOCIKLAS

🚚NEMOKAMAI ITALIJA UŽSAKYMAI > 50 €

Naujas BMW F 900 GS / ADV

Nuova BMW F 900 GS / Adventure - Endurrad

Peppe |

Naujasis BMW F 900 GS / ADV: funkcijos ir naujienos

F 900 GS buvo sukurtas siekiant pasiūlyti itin galingą važiavimą ir galimybę tyrinėti neįprastus kelius ir takus. Dėl greito ir lengvo variklio galėsite laisvai naršyti po akmenis, žvyrą, vėją, vandenį ir kalnus. Išgyvenkite nuotykius su F 900 GS, įveik ribas ir atraskite #SpiritOfGS jaudulį.

F 900 GS siūlo optimalią bekelės patirtį dėl savo ergonomiško dizaino: aukštos vairo, žemos atramos kojoms ir aukštesnio stabdžio pedalo, lengviau pasiekiamo dėl nuleistų stabdžių. Sulankstomas pedalas užtikrina maksimalų pasiekiamumą, o reguliuojamas pavarų pedalas – tobulą laikyseną. Leiskitės šiuo motociklu vadovautis absoliučiu komfortu!

F 900 GS užtikrina didesnį komfortą ir saugumą dėl standartiškai pagamintų plastikinių rankų apsaugos, galinčių apsaugoti nuo vėjo ir oro sąlygų. Labiau patyrusiems motociklininkams taip pat siūlomos Enduro rankų apsaugos su metalinėmis kojelėmis. Be to, dėl pasirenkamo paruošimo prie motociklo galima montuoti BMW navigacijos įrenginius ar kitus elektroninius prietaisus.

F 900 GS yra lengvas ir labai našus motociklas, sveriantis vos 219 kg*. Dėl naujų komponentų, tokių kaip plastikinis bakas, akumuliatorius, uodega ir Akrapovič duslintuvas, įsibėgėjimas ir valdymas yra puikūs. Tai suteikia nuostabią vairavimo patirtį.

Visiškai naujas F 900 GS žada išskirtinę vairavimo patirtį tiek tiesia linija, tiek bekelėje. Dviejų cilindrų eilės variklis pasižymi dideliu našumu, jo didžiausia galia yra 77 kW (105 AG) esant 8500 aps./min., o maksimalus sukimo momentas – 93 Nm, esant 6750 aps./min. Motociklas garantuoja važiavimo malonumą kiekviename maršrute.

Kiekvienas F 900 GS aspektas sukurtas taip, kad leistų jums įveikti drąsiausius kelius. Jo agresyvus dizainas, rėmo plokštės maksimaliam sukibimui ir reguliuojamas priekinis stiklas užtikrina, kad galėtumėte eksperimentuoti be apribojimų. Tokiu būdu visada galite pabrėžti savo GS dvasią su galingu logotipu ant bako. Prisijunkite prie nuotykių su F 900 GS.

Lengvas plastikinis bakas skirtas optimizuoti jūsų transporto priemonės svorį nepakenkiant degalų talpai. Šis bakas, sveriantis 62 % mažiau nei plieninis bakas, ir 14,5 litro talpa, leidžia sutalpinti pakankamai degalų jūsų nuotykiams. Dėl aptakios formos taip pat galima pritvirtinti minkštus krepšius, kuprines ar aliuminio lagaminus.

Naujasis BMW F 900 GS / ADV buvo pristatytas 2020 m. pradžioje ir iškart pateko į antraštes dėl daugybės naujų funkcijų ir patobulinimų. Šiame straipsnyje papasakosime apie visas įdomiausias šio motociklo savybes ir kaip jis elgiasi kelyje.

 

Iš karto pradėkime nuo dviejų galimų versijų: F 900 GS ir F 900 GS Adventure. Pirmasis idealiai tinka mišriam naudojimui kelyje ir lengvoje bekelėje, o antrasis labiau tinka ieškantiems pilno nuotykių motociklo, galinčio įveikti bet kokią vietovę. Abiejose versijose sumontuotas 895 kub. kub. centimetrų lygiagretus dvigubas variklis, išvystantis maksimalią 105 AG galią esant 8500 aps./min. Variklis suporuotas su šešių greičių pavarų dėže ir grandinės galutine pavara.

 

Tarp įdomiausių naujovių randame plieninį grotelių rėmą, dėl kurio dviratis yra lengvesnis ir lengviau valdomas. F 900 GS sveria tik 211 kg (parengtas eksploatuoti), o Adventure versija sveria 229 kg.Sukibimą kelyje garantuoja ant abiejų ašių reguliuojama pakabos sistema: priekyje – 43 mm teleskopinė šakė, o gale – monoamortizatorius su dujinėmis spyruoklėmis. Be to, dviratis turi diskinius stabdžius ant abiejų ratų, su keturių stūmoklių suportais priekyje ir dviejų stūmoklių apkabomis gale.

 

Dar viena įdomi naujovė – įdiegta dinaminės traukos kontrolės (DTC) sistema, kuri reguliuoja galios tiekimą pagal žemės sąlygas. Tokiu būdu motociklas išlieka stabilus ir saugus net ant slidžių ar nelygių paviršių. DTC sistemą galima reguliuoti trimis intervencijos lygiais: lietaus, kelio ir dinaminio.

 

Galiausiai negalime nepakalbėti apie naujojo BMW F 900 GS / ADV technologinę įrangą. Iš tikrųjų motocikle yra 6,5 ​​colio TFT prietaisų skydelis, kuriame pateikiama išsami informacija apie motociklo veikimą ir vairavimo pagalbos sistemas. Tarp pastarųjų randame ABS Pro sistemą, kuri automatiškai reguliuoja stabdymą, kad neužsiblokuotų ratai, ir padangų slėgio kontrolės sistemą.

 

Apibendrinant, naujasis BMW F 900 GS / ADV yra sportiško ir nuotykių kupino charakterio motociklas, idealiai tinkantis ieškantiems transporto priemonės, galinčios įveikti bet kokio tipo reljefą. Savo galia, lengvumu ir naujausios kartos technologine įranga jam lemta tapti vienu iš labiausiai nuotykių entuziastų mėgstamų motociklų kelyje.

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį: komentarai turi būti patvirtinti prieš paskelbiant.